Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OSTRZERZENIE nowa snajperka

321kam123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam hcialbym was ostrzedz przed mowom snajperkom costam dragon jest niecelna i zabiera malo hp więc niewarto jej kupowac pisze ten post poniewarz sam sie naniej przejehalem i niehcialbum zeby ktos powtarzal muj blond z mojej strony to wszystko.

Opublikowano

Tak na prawdę to trochę Ci nie wierze xD

Dlaczego??

Ponieważ skórka owej postaci nie służy do zwiększenia DMG (bo od tego jest broń) tylko do jak najmniejszego "rzucania się w oczy" bo właśnie z tego słynie snajper że atakuje z ukrycia

a zapewne żeby zwiększyć sprzedaż tej skórki programiści dodali tam kilka bonusów :D

PS: Bez urazy ale wiesz co to słownik języka polskiego?? ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Trochę się męczyłem żeby to zrozumieć i wkońcu mi się udało. Nie bardzo rozumiem o jaką snajperke Ci chodzi ale zapewne tą:

DG26_View.pngSR25 Dragon

Z tego co wiem to na nią nie narzekają, bardzo podobno fajnie się nią zabija. Ale Dzięki za informacje chodź nie bardzo Ci wierze także..

Opublikowano

Grałem tą bronią w korańcu i jest bardzo dobra. Sybkostrzelna, duże DMG, duzo naboi w magazynku. Same +.

Więc jak coś ci nie pasuje to zachowaj to dla siebie i kup sobie słownik, a nie NX

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

"Ponieważ jest niecelna"

A może dlatego, że nie umiesz nią grać ?

Każdy ma własne upodobania i jednemu lepiej gra się jedną bronią, drugą gorzej.

Np. niby AK47 jest takie do dupy (duży rozrzut) lecz przy odrobinie umiejętności jest to kosa.

Popieram kolegę #up

#down

B4y słownik

Opublikowano

To tak jak gra psg_1 i AI AW ... tylko dla skillowców którzy potrafią opanować jej rozrzut.

A tak PS :

... Co to jest słownik do języka polskiego oraz do ortografii ? :DxD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...